Häiriöitä Netplazan asiakasverkkojen IPTV-palvelussa 5.3.2019

Päivitys 8.3

Lisäkorjausten jälkeen IPTV-palvelu toimii jälleen normaalisti. Palvelun toimintaa seurataan kuitenkin tehostetusti viikonlopun yli.

Mikäli palvelussa ilmenee edelleen ongelmia, ottakaa yhteyttä Netplazan asiakastukeen.

 

Päivitys 7.3 

Netplazan ja Maxivisionin asiakaspalvelut ovat vastaanottaneet viime päivinä runsaasti raportteja Maxivisionin TV-kanavien häiriöistä eri asiakasverkoista.

Netplaza ja Maxivision ovat selvittäneet häiriöiden aiheuttajaa tiiviisti yhteistyössä tällä viikolla ja selvittelytyö jatkuu edelleen. Olemme erittäin pahoillamme häiriöistä. Netplaza ja Maxivision tekevät kaikkensa, jotta palvelut saadaan mahdollisimman pian palautettua takaisin normaaliksi.

Netplazan nettisivuilla olevaa häiriötiedotetta päivitetään heti, kun asiaan saadaan lisätietoja: https://www.netplaza.fi/asiakastuki/

 

Päivitys klo 13.45

Kanavien pimentymisen aiheuttanut vika korjattu. Syytä 4.3 alkaneille häiriöille kuvassa ja äänessä tutkitaan edelleen.

 

Päivitys Klo 13.38

Maxivision palvelussa on kanavia tällä hetkellä pimeänä. Vika on tiedossa, ja sitä korjataan parhaillaan.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa

 

Klo 11.00

Kuituverkkojen asiakkaat ovat raportoineet Maxivisionin IPTV-palvelun häiriöistä eri verkkojen alueilla. Häiriön syytä selvitellään parhaillaan yhteistyössä Netplazan sekä Maxivisionin kanssa ja se pyritään korjaamaan asian mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa haittaa.

Tiedote löytyy osoitteesta https://www.netplaza.fi/asiakastuki/