Korjattu - Maxivision huoltokatko 29.3.2018

Päivitys 29.3 klo 12.57

Maxivision huoltokatkon jälkeiset ongelmat on saatu korjattua. Palvelu toimii jälleen normaalisti.

 

Päivitys 29.3 klo 8.00

Maxivision huoltokatkon aikana tehdyt päivitystyöt vaativat ennakoitua enemmän aikaa ja jatkamme huoltokatkoa edelleen kunnes kaikki päivitykset on saatu tehdyksi ja kaikki kanavat ja palvelut toimivat. Ainakin osa palveluista on siis toistaiseksi poissa käytöstä. Tiedotamme lisää aiheesta mahdollisimman pian. Pahoittelemme venynyttä aikataulua mutta päivitykset ovat isoja ja ne on saatettava loppuun saakka.
 

********

Maxivision tekee ensi viikolla päivityksiä jakelutekniikkaan, palvelimiin sekä verkkoteknologioihin. Huoltokatko alkaa to 29.3 yöllä ja ajoittuu klo. 00.00 – 06.00 väliseen aikaan.

Huoltokatkolla on vaikutusta suoriin tv- kanaviin sekä tallenteisiin ajoittain siten, että ne saattavat olla poissa toiminnasta kokonaan useamman tunnin ajan. Myös Maxivision palvelukeskus on ajoittain poissa käytöstä. Huoltokatkolla pyritään parantamaan palveluiden luotettavuutta sekä kasvattamaan jakelukapasiteettia.

Mahdollisissa päivityksen jälkeen ilmenevissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä suoraan Maxivisionin asiakastukeen p. 09 3508 2670.