Kuitublogi

Tällä sivulla blogilistaus, klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko kirjoituksen.

Digitaalinen tulevaisuus

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Kun kuuntelee ketä tahansa Suomessa vaikuttavaa tulevaisuuden tutkijaa, kuulee jatkuvasti lauseen: Maailma muuttuu seuraavassa 20 vuodessa enemmän kuin edellisessä 200 vuodessa. Viimeksi tästä asiasta muistutti Anne Berner vuosittain järjestettävässä liikenne- ja viestintäfoorumissa Finlandia talolla muutama päivä sitten.

Joulun ja uuden vuoden aukioloajat

Lauri Mäkinen

Tekninen tuki ja asiakasneuvonta, Kymijoen Kyläkuitu

Olemme joulunvietossa jouluaattona jolloin normaalia Netplazan lauantaipäivystystä ei ole. Olemme suljettuna myös tapaninpäivänä maanantaina 26.12.

Uudenvuoden aattona Netplazan asiakastuki palvelee normaalisti klo 12-16 välisenä aikana, Kyläkuidun asiakastuki on tällöin suljettu. Loppiaisena 6. tammikuuta 2017 sekä Kyläkuidun että Netplazan asiakastuki on suljettu.

Kyläkuitu – 020 775 0880
NetPlaza – 08 2370 6750

(talvi)päivitys

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Kovaa kiriä on juostu talven kanssa, mutta nyt näyttää siltä, että ihan ei ehditty. Kaakkois-Kouvolan alue (Saaramaa-Saittara hankealue) näyttää jäävän noin 90% valmiusasteeseen.

Aikaisempien vuosien tapaan marraskuun rakentaminen olisi riittänyt valmistumiseen. Mikäli keli ei täysin muutu, Kyläkuitu jatkaa ko. hankealueen rakentamista keväällä. Rakentamatta ovat vielä Ruotilan lenkki (Sippolasta aina Mänttärinmäelle asti) ja Karjalankulmalta kohti Aitomäkeä. Lisäksi yksittäisiä tilaajia jo rakennetulla reitillä voi jäädä toimittamatta.

Soneran Avoimen Kuidun käyttöönotto on alkanut!

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Sonera on asentanut tarvittavat kytkimet Kyläkuidun verkkoon ja ensimmäiset asiakkaat kytketään verkkoon vielä tämän kuun aikana. Kyläkuitu ja Sonera tiedottavat tarkemmin asiasta, kun asiakkaat ovat onnistuneesti linjoilla ja voimme laajemmin vastata tilauksiin. Nyt kuitenkin voitte olla jo yhteydessä joko meihin tai Soneran asiakaspalveluun palvelutilauksen suhteen. Vanhan Soneran kupariyhteyden (ADSL) siirtäminen nopeampaan kuituun kesken sopimuskauden on myös mahdollista.
 

Tilannekatsausta

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Kyläkuitu on rakentanut tänä vuonna jo yli 130km verkkoa ja työ on keskittynyt Oravalaan, Nisuksesta kohti pohjoista ja uutena avauksena kaakkois-Kouvolaan Saaramaa-Saittara hankealueelle. Ja juurikin täällä ensimmäiset asiakkaat on tällä viikolla kytketty verkon piiriin. Työt jatkuvat vuoden loppuun ja tavoitteena on saada Verla-Sydänmaa ja Saaramaa-Saittara hankealue valmiiksi. Katso suunnitellut rakentamissuunnat ja tilaajamäärät täältä:

Pages