Helmikuun alkumetrit

Kymijoen Kyläkuitu

 

Tervehdys kaikille.

Soittorinki hankealueilla Ahvio, Mauno-Pyötsiä ja Sitikkala-Säyhtee-Lyöttilä on nyt osapuilleen saatettu loppuun ja liittymävarauksiakin on tullut mukavasti. On ollut mahtavaa huomata kuinka kyläläiset ovat ottaneet asiakseen edesauttaa yhteisen hankkeemme toteutumista, tämän kaltainen oma-aloitteisuus ja aktiivisuus on ihailtavaa ja odotetusti – se on kantanut hedelmää. Yhteydenottoja osuuskunnan ulkopuolisilta henkilöitä on aktiivien toiminnan johdosta tullut hyvään tahtiin ja suurin osa näistä onkin johtanut liittymätilaukseen. Tämä asettaa meidät jälleen kerran askeleen lähemmäksi yhteistä tavoitettamme, jossa nopeat ja toimivat datayhteydet tavoittavat ihmiset taajaman ulkopuolellakin.

En ikäväkseni tavoittanut kaikkia kolmen hankealueen jäseniä puhelimitse huonon ajankohdan tai puutteellisten yhteystietojen johdosta. Mikäli ette siis ole vielä soittoa suunnaltani saaneet, pyytäisin teitä ottamaan yhteyttä minuun joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Muistuttaisin myös osuuskuntaan kuulumattomia henkilöitä toimimaan nyt, mikäli tarjoamamme valokuituliittymä kiinnostaa. Seuraava paalupaikkahan on jo aiemmin mainittu helmikuun loppu, johon mennessä olisi tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon liittyjiä jotta hanketta saataisiin vietyä eteenpäin aikataulun mukaisesti.

Muistattehan myös seurata kotisivujamme ahkerasti sekä osallistua paikkakunnillanne järjestettäviin Kuituiltoihin joiden tarkemmat ajankohdat selviävät täältä.

Ystävällisin terveisin,

Lauri Mäkinen
Projektisihteeri
Osuuskunta Kymijoen Kyläkuitu
020 775 0883
lauri.makinen@kylakuitu.fi
www.kylakuitu.fi