Soneran Avoimen Kuidun käyttöönotto on alkanut!

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Sonera on asentanut tarvittavat kytkimet Kyläkuidun verkkoon ja ensimmäiset asiakkaat kytketään verkkoon vielä tämän kuun aikana. Kyläkuitu ja Sonera tiedottavat tarkemmin asiasta, kun asiakkaat ovat onnistuneesti linjoilla ja voimme laajemmin vastata tilauksiin. Nyt kuitenkin voitte olla jo yhteydessä joko meihin tai Soneran asiakaspalveluun palvelutilauksen suhteen. Vanhan Soneran kupariyhteyden (ADSL) siirtäminen nopeampaan kuituun kesken sopimuskauden on myös mahdollista.
 
Palveluiden tilaamiseksi tarvitset Avoin Kuitu päätelaitteen, jonka saat ottamalla yhteyttä Kyläkuituun. Soneran palveluhinnasto on myös julkaistu Kyläkuidun sivuilla. http://www.kylakuitu.fi/palvelut/soneran-palvelut/
 
Tämä on ensimmäinen askel kohti avointa verkkoa ja lisää seuraa tulevaisuudessa. Pyrkimyksemme on kehittää Kyläkuidun verkon palveluja edelleen monipuolisemmaksi. Kaikki Kyläkuidun verkosta saatavat palvelut (niin omat ja yhteistyökumppaneiden) on listattuna meidän sivuilla kohdassa palvelut (www.kylakuitu.fi).
 
 
Syysterveisin,
Jarno