Tiedote palveluista

Lauri Mäkinen

Tekninen tuki ja asiakasneuvonta, Kymijoen Kyläkuitu

LumoTV

LumoTV palvelun kautta ei tällä havaa pysty katselemaan Kymen uutisia.

Palvelussa näkyy tällä hetkellä oletuksena Pohjois-Suomen uutiset sekä Itä-Suomen uutiset, jotka saa näkyviin kanavapaikoilla 920 ja 921. PPO:lta kerrottiin, että YLE TV2 Kaakkois-Suomi sekä MTV3 Kymenlaakso saataisiin todennäköisesti sijoitettua kanavalistan loppuun mutta tarkkaa ajankohtaa tälle ei vielä osattu sanoa.

Sähköpostiosoitteet

Kaikkiin palveluihimme sisältyy 5 kappaletta “telemail.fi” päätteisiä sähköpostiosoitteita. Ensimmäiset sähköpostilaatikot avautunevat tämän päivän aikana ja tunnukset lähetetään vahvistuksen ohessa asiakkaalle kirjeitse.

Mikäli haluatte, että teille avataan yksi tai useampi sähköpostilaatikko valitsemallanne tunnuksella ja salasanalla, ottaisitteko yhteyttä suunnalleni niin laitetaan asia siltä osin kuntoon. Muistattehan, että viive sähköpostiosoitteen käyttöönotossa on 2-3 arkipäivää.

Löydätte ohjeita sähköpostin käytöstä ja sen käyttöönotosta esim. MS Outlookissa osoitteesta http://www.kylakuitu.fi/fi/osuuskunta/materiaalipankki/ohjeet. Olemme lisänneet etusivuillemme linkin Telekarelia Webmailiin. Palvelua pääsee käyttämään myös ilman välietappeja osoitteessa https://webmail.telemail.fi/.

Materiaalipankki ja ohjeet

Olemme lisänneet materiaalipankkiimme uuden osion nimeltä “Ohjeet”. Kokoamme tämän sivun alle käyttöohjeita kaikista tarjoamistamme palveluista. Materiaalipankkiin pääsette kätevästi etusivuiltamme löytyvästä linkistä.  Vastaamme käyttöön liittyviin kysymyksiin myös puhelimitse ja sähköpostilla.