Tilannekatsausta

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Kuten lehdistä on saatu lukea, alkuvuosi on mennyt rakentamisen rahoituksen valmistelussa. Nyt Kouvolan kaupunginhallituksessa käsitelty asia on ollut lopputulosta hieman yli vuoden kestäneelle rahoituksen valmistelulle ja neuvotteluille. Nämä ovat olleet erittäin aikaavieviä prosesseja ja pääasia, että eteenpäin on näissäkin asioissa päästy. Seuraavaksi katse on maaliskuun lopun valtuuston kokouksessa, jonne asia siis seuraavaksi etenee. Luonnollisesti Kouvolan kaupunginhallituksen päätöksen myötä, keskusteluja on jatkettu myös Iitin kanssa. 

Kyläkuitu on otettu käyttöön nyt 800:ssa taloudessa ja yrityksessä. Määrä kasvaa tasaista vauhtia. Joulukuussa siirryimme uuden palveluntarjoajan NetPlazan alle. LumoTV:n poistuessa TV palvelua on toimittanut Maxivision, joka ajoitti oman valtakunnallisen palvelumuutoksensa myös joulukuun alkuun. Kuten olemme saaneet huomata kaikki ei todellakaan ole mennyt kuten ”Strömsöössä”. Palvelussa on ollut katkoja ja tämä on tosiaan näkynyt valtakunnallisesti kaikille Maxivisionin asiakkaille. Olen yhdessä viiden muun seutuverkkoasiakkaan kanssa käynyt neuvotteluja palvelun toiminnasta ja luonnollisesti siitä, että miten palvelua parannetaan jatkossa. Maxivision on sitoutunut korjaamaan palvelun, jotta se toimii vakaasti. Tästä he ovat myös viime aikoina avoimesti viestineet (http://www.kylakuitu.fi/ajankohtaista/uutiset/2015/02/17/maxivision-tiedote-17-2-2015/).  

Liittyen edellä mainittuihin haasteisiin, olemme neuvotelleet Eurosport ja Discovery Channel kanavat osaksi Maxivision peruspalvelupakettia ja tämä muutos tehdään 2.3.2015 alkaen. Kanavat lisätään veloituksetta KyläSuper pakettiin.

Hyvää talven jatkoa, työ seutukunnan elinvoiman kehittämiseksi jatkuu!

 

  • Jarno