Vuoden 2012 alkutahdit

Kymijoen Kyläkuitu

 

Sivuille on päivitetty kotitalousvähennystä koskevat vuodenvaihteessa muuttuneet tiedot. Verohyödyn tavoittelu saikin kohtuullisesti vipinää aikaan. Liittymiä hankittiin ihan mukavasti. Joskin totuuden nimissä täytyy sanoa, että olemme vasta alkutaipaleella liittymämyynnissä. Tämä nyt alullaan oleva talvi tulee näyttämään olemmeko saavuttaneet riittävän vankan uskottavuuden maaseudun asukkaiden parissa. Liittymämyynnin aktivointiin tarvitaan jokaista kynnelle kykenevää. Keskustelkaa aktiivisesti aina tavatessanne asiasta naapureidenne kanssa.

Viime vuoden viimeiset päivät olivat vilkasta aikaa myös hallituksen jäsenille. Valmistelimme tarjousta Kymenlaakson liitolle neljästä uudesta hankealueesta. Nyt vain kaikkein pohjoisimmat osat Kouvolan maaseutualueista on odottamassa tarjouskilpailua kuluvan vuoden aikana. Tänään tiedämme olleemme ainoa toimija, joka tarjouksen 2. vaiheesta jätti. Nyt emme voi muuta kuin siirtyä valmistelutöihin myös näillä uusilla hankealueilla, odottaessamme maakuntaliiton päätöstä. Tarjouksemme mukaan 2. vaiheen hankealueet tullaan rakentamaan vuosina 2012 – 2014. Hinnoittelu on pystytty säilyttämään täysin samana, kuin ensimmäisillä hankealueillakin.

Ensimmäisen vaiheen hankealueiden osalta rahoituskuvioita on viety eteenpäin monilla sektoreilla, mm Finveran ja ELY-keskuksen kanssa. Samanaikaisesti on valmisteltu lopullisen suunnittelun käynnistämistä.

Myös henkilöresurssipuolella on lähdetty liikkeelle. Lauri Mäkinen on päässyt hyvään vauhtii asiakassuhteiden hoidon osalta kuukauden työskentelyn aikana. Lisäksi hallitus on käynnistänyt toimitusjohtajan rekrytoinnin. Asiasta tarkemmin näilläkin sivuilla lähipäivinä.

Onnellista Uutta Vuotta 2012, toivottaa koko Kyläkuidun väki.