Kyläkuitu uudistaa palveluvalikoimaansa ja -hinnoittelua!

Meillä on sinulle hyviä uutisia! Olemme neuvotelleet uusista palveluhinnoista ja muutamme palveluvalikoimaamme ja -hintojamme asiakasystävällisemmiksi 1.5.2019 alkaen.

KyläKymppi liittymä on jatkossa nimeltään KyläPerus. Samalla hinnalla nopeutta lisää eli nopeus nousee tasolle 100M/100M, hinta verkkomaksun kanssa 47,70€ /kk.

KyläKympin käyttäjältä tämä ei edellytä mitään toimenpiteitä, nopeuden muutos otetaan käyttöön automaattisesti toukokuun 2019 aikana.

KyläSuper liittymän hinta laskee ja on verkkomaksun kanssa 52€/kk. Liittymän palvelukuvaus pysyy ennallaan, nopeus 100M/100M sisältäen Maxivision viihteen (IPTV) peruspalvelun.

KyläSuperin käyttäjille hintamuutos automaattisesti seuraavaan laskutukseen.

KyläLähtee! liittymän (500M/500M) hintaan selkeä hinnanalennus. Uusi hinta on 59€/kk sisältäen verkkomaksun. Laatutietoisen käyttäjän ja isommankin perheen tarpeisiin riittävä KyläLähtee!, johon sisältyy myös Maxivision viihteen (IPTV) peruspalvelu. KyläLähtee! käyttäjille hintamuutos automaattisesti seuraavaan laskutukseen.

Uusille KyläLähtee -käyttäjille:

Palvelun käyttö edellyttää Inteno EG300AC tai CTS FWR5-päätelaitetta.
Vanhimman HP A3100-8 (väriltään tummanharmaa) päätelaitteen vaihto uudeksi CTS FWR5-päätelaitteeksi kesätarjouksena nyt elokuun loppuun saakka vaihtotyön hinnalla 125€.

 

Palvelutilaukset teet helposti soittamalla Kyläkuidulle puh. 020 775 0882.
Tarkemmat tiedustelut myös sähköpostitse osoitteesta info@kylakuitu.fi

Palvelukuvaukset ja -hinnat nähtävissä osoitteesta https://kylakuitu.fi/hinnasto/palvelut/kylakuitu

Mahdollisesta muutoksesta alempaan palvelukategoriaan veloitetaan 40€ (alv 24%).