Telia Avoin Kuitu

VALITSE SINULLE PARHAITEN SOPIVAT PALVELUT

Avoin Kuitu (ei toistaiseksi saatavilla Metsäkylän alueella) antaa sinulle mahdollisuuden valita haluamiasi palveluita usealta eri palveluntarjoajalta. Et siis ole sidottu vain yhteen palveluntarjoajaan. Voit tilata haluamasi palvelut, kun Avoin Kuitu on rakennettu kotiisi.

 Avoin Kuitu liittymän toimituksesta veloitetaan Avoin Kuitu liittymismaksu 186,00€ (sis.alv 24%) sekä laitevaihtomaksu 124€ (sis. alv 24%)

Huomaattehan, että Avoin kuitu palveluntarjoajien hintoihin lisätään Kyläkuidun verkkomaksu 30,00€/kk

 

JNT tarjoaa internet, IPTV- ja VoIP-ratkaisuja. Panostamme korkealaatuisiin palveluihin ja henkilökohtaiseen palveluun.

Siirry palveluntarjoajan sivulle

Kuuskaista on ketterä ja innovatiivinen operaattori, joka tarjoaa kustannustehokkaita palveluita kuluttajille ja yrityksille mökkien kausikäyttäjiä unohtamatta. Palvelutarjontaan kuuluvat internet yhteydet, kiinteät IP-osoitteet, virusturva, ylläpitopalvelut sekä IPTV palvelut.

Siirry palveluntarjoajan kotisivuille

Seltimil Oy toimittaa yrityksille ja yksityisille nopeita valokuituyhteyksiä. Liittymiimme saa lisäpalveluna ipv6, kiinteä-IP, palomuuri ja muita yritystason lisäpalveluja. Palvelumme on yrittäjähenkistä ja meidät tavoittaa helposti.

Siirry palveluntarjoajan kotisivuille

Telia on uuden sukupolven operaattori, joka tuo maailman lähemmäksi - aina asiakkaan ehdoilla: sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja huikea määrä mahdollisuuksia niin yksityisille, yrittäjille kuin yhteisöillekin.

Siirry palveluntarjoajan kotisivuille