Hyvää tätä vuotta!

Jarno Laitinen

Toimitusjohtaja, Kymijoen Kyläkuitu

Vuosi 2013 on paketissa ja Kyläkuidun verkon rakentaminen pysähtyi lukemiin 500km ja 1000 taloutta! Tämä vuosi on alkanut verkon testauksella ja olemme nyt päässeet kytkemään ensimmäiset taloudet verkkoon uusilla rakennusalueilla Iitissä ja Valkealassa. Elimäellä ensimmäiset taloudet saadaan palveluiden piiriin ensi viikolla (Villikkalan ja Peippolan välillä). Palvelut avautuvat sitten kiihtyvällä tahdilla Iitin, Valkealan ja Elimäen alueilla. Talopäätteiden asentaminen luonnollisesti jatkuu ja helmikuun loppu on edelleen tavoite saada kaikki rakennetut liittymät toimintakuntoon.

Vuodenvaihde on näkynyt myös muutoksena meidän palveluntarjoajassa. Telekarelia on nyt Elisa, joten tällä hetkellä Elisa siis toimii internet-palveluntarjoajana Kymijoen Kyläkuidun asiakkaille. Myös muiden palveluntarjoajien kanssa neuvotellaan ja tästä on tarkoitus kertoa lisää vuoden 2014 aikana.

Tänä vuonna jatketaan nyt aloitetut hankealueet loppuun ja tavoitteena on myös vetää kaapelia uusilla hankealueilla. Kiirettä ja mielenkiintoisia haasteita siis tarjolla.

Hyvää ja menestyksekästä vuotta kaikille.

– Jarno