Kymijoen Kyläkuitu

Osuuskunta Kymijoen Kyläkuitu on perustettu 11.5.2010 varmistamaan Laajakaista 2015-hankkeen mukaisen valokuituverkon rakentaminen Kouvolan ja Iitin haja-asutusalueille. Kyläkuidun tarkoituksena on edistää jäsentensä nopeita ja luotettavia tietoliikenneyhteyksiä ja nykyaikaisen tietoliikenneverkon antamin edellytyksin tukea kestävää kehitystä.

Valokuituverkon tuomat mahdollisuudet ovat suuri edistysaskel maaseudun kehittämisessä, verkon kautta saadaan haja-asutusalueille tasavertaiset, nopeat ja virheettömät tietoliikenneyhteydet nykyaikaiseen viestintään ja viihdepalveluihin sekä muihin sähköisiin palveluihin, joiden määrä lisääntyy tulevaisuudessa.


Toiminta-alue

Kymijoen Kyläkuitu osuuskunnan toiminta-alueena ovat ensisijaisesti Kymenlaakson Liiton suunnittelemat hankealueet Kouvolan ja Iitin haja-asutusalueilla.

Kyläkuidun hallituksen päätöksen mukaisesti hankealueiden rajat eivät rajoita toimintaamme pelkästään hankealueille, vaan voimme toimia valokuituverkon rakentajana myös hankealueiden ulkopuolella, jos aluekohtaiset liittyjämäärät ovat riittävät verkon rakentamiselle.

Liity jäseneksi

Kymijoen Kyläkuitu osuuskunnan jäseneksi voi liittyä täysi-ikäinen henkilö tai rekisteröity oikeushenkilö.

Liittymällä osuuskunnan jäseneksi olet mukana päätöksenteossa ja omistamassa rakennettavaa valokuituverkon infrastruktuuria. Mahdolliset edut tai hinnanalennukset suunnataan ensisijaisesti osuuskunnan osakkaille.

  • Osuusmaksu 60 € (ei arvonlisäveroa, siirto- ja palautuskelpoinen sääntöjen mukaan)
  • Liittymismaksu 40,30 € (alv 24 %)
  • Yhteensä 100,30 €

 

Lataa lomake


Yhteistyössä Kyläkuidun kanssa